Omáčka na cestoviny barbecue BIO 370g ZWERGENWIESE
Kód: 329804Podrobný popis
Chutné hotové jedlá poskytujú rozmanitosť, keď sa veci musia robiť rýchlo. S našimi chutnými hotovými jedlami dokážete vykúzliť rýchle jedlo za okamih. Sú ideálne s cestovinami, ryžou, ako poleva na wrapy a rôzne domáce výtvory.
Dodatočné parametre
Kategória: | Zmesi a hotové jedlá |
---|---|
Hmotnosť: | 0.615 kg |
Laktóza: | NIE |
Lepok: | NIE |
Mliečny proteín: | NIE |
Sója: | NIE |
Vegan: | ÁNO |
Vegetarian: | ÁNO |
Obsah: | 370.0 |
Prísady: | Zelenina* 62% v rôznych pomeroch (paradajky*, paradajkový pretlak* jednoducho koncentrovaný, paprika*červená, paprika* zelená, cibuľa*, uhorky* [uhorky*, brandy ocot*, surový trstinový cukor*, morská soľ]), biela fazuľa * 25% varené, Agávový sirup*, slnečnicový olej*, liehový ocot*, údená soľ (soľ, prírodný dym), ZELER*, cesnak*, oregano*, tymián*, korenie*, koriander*, klinček*, škorica*, kajenské korenie*. |
Energie v [kJ]: | 378 |
Energie v [kcal]: | 91 |
Tuk [g]: | 3.3 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0.3 |
Sacharidy [g]: | 8.5 |
Z toho cukor [g]: | 6.2 |
Vláknina [g]: | 7.1 |
Bielkoviny [g]: | 3.2 |
Soľ [g]: | 1.5 |
Ekologické kontrolné č.: | DE-ÖKO-005 (Ecocert IMO GmbH) |
Pšenica: | NIE |
Pšenica Khorasan: | NIE |
Špalda: | NIE |
Raž: | NIE |
Jačmeň: | NIE |
Ovos: | NIE |
Kôrovce: | NIE |
Vajcia: | NIE |
Ryby: | NIE |
Arašidy: | NIE |
Mlieko: | NIE |
Orechy: | NIE |
Mandle: | NIE |
Lieskové orechy: | NIE |
Vlašské orechy: | NIE |
Kešu oriešky: | NIE |
Pekanové orechy: | NIE |
Para orechy: | NIE |
Pistácie: | NIE |
Makadamiové orechy: | NIE |
Zeler: | ÁNO |
Horčica: | NIE |
Sezam: | NIE |
Siričitan: | NIE |
Lupin: | NIE |
Mäkkýše: | NIE |
Glutamát: | NIE |
Kvasinky: | NIE |
Koriander: | ÁNO |
Škorica: | ÁNO |
Krajina pôvodu: | Nemecko |
Skladovanie a použitie: | Po otvorení (6 ° až 8 ° C) skladujte na chladnom mieste a spotrebujte do niekoľkých dní. Minimálna doba použiteľnosti, ak nie je otvorená: pozri veko |
Príprava: | Omáčku krátko prehrejeme v hrnci a podávame horúce. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár