Gorgonzola plesnivý syr BIO 170g ÖMA
Kód: 241052Podrobný popis
Písal sa rok 1935, keď Natale Leonardi v piemontskej provincii Novara začal vyrábať typický taliansky syr gorgonzola so známymi modrými žilkami. Dokonca aj o tri generácie neskôr je najvyššou prioritou rodiny Leonardi – pomocou optimalizovaných výrobných procesov – zaručiť vynikajúcu kvalitu svojich produktov bez toho, aby stratili zo zreteľa tradíciu a ochranu životného prostredia. Gorgonzola Dolce zaujme svojou krémovou, aromatickou chuťou a vybranou krémovosťou. Vo verzii Piccante je tou správnou voľbou pre všetkých milovníkov výraznej, charakteristickej chuti Gorgonzola.
Dodatočné parametre
Kategória: | Syry |
---|---|
Hmotnosť: | 0.186 kg |
Členstvo v združení: | IFOAM |
Laktóza: | ÁNO |
Lepok: | NIE |
Ostatné obilniny obsahujúce lepok: | NIE |
Sója: | NIE |
Vegan: | NIE |
Vegetarian: | NIE |
Obsah: | 170.0 |
Prísady: | Kravské mlieko *, morská soľ, mliečne kultúry , teľacie syridlo |
Energie v [kJ]: | 1319 |
Energie v [kcal]: | 318 |
Tuk [g]: | 26.0 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 18.0 |
Sacharidy [g]: | 0.3 |
Z toho cukor [g]: | 0.3 |
Bielkoviny [g]: | 20.0 |
Soľ [g]: | 1.6 |
Pšenica: | NIE |
Špalda: | NIE |
Raž: | NIE |
Jačmeň: | NIE |
Ovos: | NIE |
Kôrovce: | NIE |
Vajcia: | NIE |
Ryby: | NIE |
Arašidy: | NIE |
Mlieko: | ÁNO |
Orechy: | NIE |
Mandle: | NIE |
Lieskové orechy: | NIE |
Vlašské orechy: | NIE |
Kešu oriešky: | NIE |
Pekanové orechy: | NIE |
Para orechy: | NIE |
Pistácie: | NIE |
Makadamiové orechy: | NIE |
Zeler: | NIE |
Horčica: | NIE |
Sezam: | NIE |
Siričitan: | NIE |
Lupin: | NIE |
Mäkkýše: | NIE |
Fruktóza: | NIE |
Glutamát: | NIE |
Kvasinky: | NIE |
Kuracie mäso: | NIE |
Kakao: | NIE |
Koriander: | NIE |
Kukurica: | NIE |
Vanilín: | NIE |
Škorica: | NIE |
Skladovanie a použitie: | Naše mäkké syry s modrou ušľachtilou plesňou by sme mali pred konzumovaním nechať asi 1 hodinu pri izbovej teplote. Najlepšie sú uložené v spodnej časti chladničky pri teplote približne 4 - 6 ° C v pôvodnom obale alebo v tesne priliehajúcej hliníkovej fólii. |
Príprava: | Gorgonzola je ideálna do studenej aj teplej kuchyne – ľahko sa natiera na chlieb. |
Krajina pôvodu: | Taliansko |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár