Čokoláda na varenie a pečenie 70% BIO 200g PACCARI
Kód: 25056Podrobný popis
Vyrobené zo 70% surových kakaových bôbov, ktoré boli minimálne spracovávané pri najnižších teplotách, aby sa v nich zachovali všetky prírodné antioxidanty a komplexná chuť kakaového bôbu.
Pacari je ekvádorský výrobca najkvalitnejšej čokolády už od roku 2002, spracúva odrodu Arriba Nacional. Ide o rodinnú firmu, ktorá sa vyhýba masovej produkcii. Dodržiava princípy sociálnej a environmentálnej udržateľnosti, pýši sa certifikátmi Fair Trade. Jej produkty boli ocenené na svetových súťažiach viac ako 300 medailami.
Zloženie: kakaová hmota, trstinový cukor, kakaové maslo, slnečnicový lecitín. Kakao: 70% min. Všetky zložky sú certifikované Demeter.
Dodatočné parametre
Kategória: | Sladkosti |
---|---|
Hmotnosť: | 0.2 kg |
Členstvo v združení: | DEMETER |
Prísady: | kakaová hmota, trstinový cukor, kakaové maslo, slnečnicový lecitín. Kakao: 70% min. Všetky zložky sú certifikované Demeter. |
Energie v [kJ]: | 2336 |
Energie v [kcal]: | 558 |
Tuk [g]: | 41 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 26 |
Sacharidy [g]: | 30 |
Z toho cukor [g]: | 27 |
Bielkoviny [g]: | 9,8 |
Soľ [g]: | 0,24 |
Krajina pôvodu: | Ekvádor |
Skladovanie a použitie: | Chráňte pred svetlom a teplom! Skladujte v suchu. Odporúčame na polevy, plnky, pralinky, fondue, parížsky krém, koláče, muffiny či ako horúcu čokoládu so šľahačkou |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár