Ovsená kaša 7 semien DEMETER 400g BAUCKHOF
Kód: 292384Podrobný popis
- Bezgluténové kaše Bauckhof sú ideálne ako sýte a chutné raňajky alebo ako rýchla a teplá večera. Výborné na cesty ,vhodné pre deti, dospelých či seniorov.
- Ovsené vločky, ktoré tvoria základ týchto kaší sú cenné najmä pre svoj obsah bielkovín, tukov, minerálnych látok, vitamínov skupiny B, vápnika, železa a iných ďalších látok.
- Kaše pravidlene prechádzajú veľmi prísnou kontrolou. Preto neobsahujú žiadne GMO látky, žiadne konzervačné látky, aditíva alebo akékoľvek iné konzervanty, umelé či syntetické farbivá. Kaše Bauckhof sú vyrábané v DEMETER kvalite.
- Viete čo je DEMETER kvalita?
Je to označenie biopotravín, ktoré spĺňajú omnoho prísnejšie normy pre certifikáciu ako sú normy určené EU. EU povoľuje na jednej poľnohospodárskej farme spracúvať časť produkcie v bio kvalite a časť konvenčným spôsobom, pri Demeter farmách to ale nie je možné. Demeter poľnohospodári sú ekoproducenti z presvedčenia. Celú farmu berú a vnímajú ako jeden organizmus. Chovajú iba toľko zvierat, koľko krajina unesie. Minimálne 50% krmiva musí pochádzať z vlastnej produkcie. Zvieratá, a predovšetkým kravy, zohrávajú najdôležitejšiu úlohu v chode farmy. V Demeter hodpodárstve sa upúšťa od bolestivého odstraňovania rohov u kráv. Kravy s rohami totiž produkujú veľmi hodnotné mlieko. Ukazuje sa, že ľudia, ktorí alergicky na kravské mlieko, demeter mlieko môžu a nemajú po ňom žiadné problémy.
- Príprava 1 porcia: 4 vrchovaté lyžice zalejte 125ml horúcej vody alebo mlieka a nechajte 2 minúty odpočívať. Dobre premiešajte. Prajeme dobrú chuť!
- Krajina pôvodu: Nemecko
- Balenie: 400g
Dodatočné parametre
Kategória: | Raňajkové kaše bez lepku |
---|---|
Hmotnosť: | 0.407 kg |
Členstvo v združení: | DEMETER |
Laktóza: | NIE |
Lepok: | NIE |
Mliečny proteín: | NIE |
Sója: | NIE |
Vegan: | ÁNO |
Vegetarian: | ÁNO |
Obsah: | 400.0 |
Prísady: | Celozrnné ovsené vločky ** bezlepkové 78,5%, semená 18% (slnečnicové semená **, tekvicové semená **, ľanové semená **, SESAME **, chia semienka * (Salvia hispanica), konopné semená *, modrý mak *), nafukovaná quinoa *, pohánkové semiačka *, nafúknutý amarant * |
Energie v [kJ]: | 1696 |
Energie v [kcal]: | 404 |
Tuk [g]: | 13.0 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 2.0 |
Sacharidy [g]: | 50.0 |
Z toho cukor [g]: | 0.8 |
Vláknina [g]: | 10.0 |
Bielkoviny [g]: | 15.0 |
Soľ [g]: | 0.02 |
Pšenica: | NIE |
Pšenica Khorasan: | NIE |
Špalda: | NIE |
Raž: | NIE |
Jačmeň: | NIE |
Ovos: | ÁNO |
Kôrovce: | NIE |
Vajcia: | NIE |
Ryby: | NIE |
Arašidy: | NIE |
Orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Mandle: | NIE |
Lieskové orechy: | NIE |
Vlašské orechy: | NIE |
Kešu oriešky: | NIE |
Pekanové orechy: | NIE |
Para orechy: | NIE |
Pistácie: | NIE |
Makadamiové orechy: | NIE |
Zeler: | NIE |
Horčica: | NIE |
Sezam: | ÁNO |
Siričitan: | NIE |
Lupin: | NIE |
Mäkkýše: | NIE |
Glutamát: | NIE |
Kvasinky: | NIE |
Kuracie mäso: | NIE |
Kakao: | NIE |
Koriander: | NIE |
Kukurica: | NIE |
Hovädzie mäso: | NIE |
Bravčové mäso: | NIE |
Vanilín: | NIE |
Škorica: | NIE |
Krajina pôvodu: | Nemecko |
Skladovanie a použitie: | V chlade a suchu. |
Príprava: | Klasická príprava pre 4 osoby: 200 g zmesi so 600 ml mlieka alebo vody dajte do hrnca a za stáleho miešania pomaly priveďte k varu. Necháme dusiť 2 - 4 minúty, kým kaša nedosiahne požadovanú konzistenciu. Pochutnajte si na teplom! Rýchla príprava na 1 porciu: Do misy vložte 4 kopcovité polievkové lyžice (približne 50 g) zmesi. Zalejeme ho 150 ml vriacej vody alebo vriaceho mlieka a necháme 2 minúty nasiaknuté. Potom dobre premiešajte a vychutnajte si teplé! Príprava v mikrovlnnej rúre na 1 porciu: Do misy vložte 4 kopcovité polievkové lyžice (cca 50 g) zmesi a zalejte ich 150 ml studenej vody alebo studeného mlieka. Dobre premiešajte a zahrievajte na najvyššom stupni 2 minúty. Potom ho nechajte 2 minúty máčať, znova dobre premiešajte a užívajte teplé! Návrh na podávanie: Kašu dochuťte krémom, jogurtom, ovocím alebo orieškami podľa chuti! Podľa potreby osladíme napríklad cukrom, sirupom z cukrovej repy, medom, agávovým sirupom alebo javorovým sirupom. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.