Quinoa čistá 250 g ANTERS
Kód: 288661Podrobný popis
Skvelé nápady na recepty na www.antersdorfer.bioDodatočné parametre
Kategória: | Obilniny a pseudoobilniny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.259 kg |
Laktóza: | NIE |
Lepok: | môže obsahovať stopové množstvá |
Mliečny proteín: | NIE |
Sója: | môže obsahovať stopové množstvo |
Vegan: | ÁNO |
Vegetarian: | ÁNO |
Prísady: | quinoa* *z ekologického kontrolovaného poľnohospodárstva |
Energie v [kJ]: | 1532 |
Energie v [kcal]: | 363 |
Tuk [g]: | 5.9 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0.5 |
Sacharidy [g]: | 62.0 |
Z toho cukor [g]: | 1.8 |
Vláknina [g]: | 6.9 |
Bielkoviny [g]: | 12.0 |
Soľ [g]: | 0.01 |
Pšenica: | môže obsahovať stopové množstvo |
Pšenica Khorasan: | môže obsahovať stopové množstvo |
Špalda: | môže obsahovať stopové množstvo |
Raž: | môže obsahovať stopové množstvo |
Jačmeň: | môže obsahovať stopové množstvo |
Ovos: | môže obsahovať stopové množstvo |
Kôrovce: | NIE |
Vajcia: | NIE |
Ryby: | NIE |
Arašidy: | NIE |
Orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Mandle: | môže obsahovať stopové množstvo |
Lieskové orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Vlašské orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Kešu oriešky: | NIE |
Pekanové orechy: | NIE |
Para orechy: | NIE |
Pistácie: | NIE |
Makadamiové orechy: | NIE |
Zeler: | NIE |
Horčica: | NIE |
Sezam: | môže obsahovať stopové množstvo |
Siričitan: | NIE |
Lupin: | NIE |
Mäkkýše: | NIE |
Fruktóza: | NIE |
Glutamát: | NIE |
Kvasinky: | NIE |
Kuracie mäso: | NIE |
Kakao: | môže obsahovať stopové množstvo |
Koriander: | môže obsahovať stopové množstvo |
Kukurica: | môže obsahovať stopové množstvo |
Hovädzie mäso: | NIE |
Bravčové mäso: | NIE |
Vanilín: | NIE |
Škorica: | môže obsahovať stopové množstvo |
Krajina pôvodu: | Nemecko |
Skladovanie a použitie: | Skladujte na chladnom, suchom a tmavom mieste! |
Príprava: | „Príprava pre 2 osoby:100 g quinoi dobre umyte a duste v 300 ml vody asi 12-14 minút. Soľ alebo vývar pridajte iba na koniec, varnú dosku vypnite a nechajte ešte 10 minút nakysnúť., |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár