Ovos nahý BIO 500g PROBIO
Kód: 40372Podrobný popis
.
Dodatočné parametre
Kategória: | Obilniny a pseudoobilniny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Členstvo v združení: | DEMETER |
Laktóza: | NIE |
Lepok: | ÁNO |
Sója: | NIE |
Vegan: | ÁNO |
Vegetarian: | ÁNO |
Obsah: | 1000 |
Prísady: | Nahý ovos |
Energie v [kJ]: | 1519 |
Energie v [kcal]: | 361 |
Tuk [g]: | 7.1 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 1.2 |
Sacharidy [g]: | 56 |
Z toho cukor [g]: | 1.5 |
Vláknina [g]: | 13 |
Bielkoviny [g]: | 11 |
Soľ [g]: | 0.01 |
Ekologické kontrolné č.: | CZ-ÖKO-001 |
Ovos: | ÁNO |
Krajina pôvodu: | čESKO |
Skladovanie a použitie: | Skladujte na chladnom a suchom mieste. Dátum spotreby je uvedený na obale. |
Príprava: | Mletý alebo vločkovaný nahý ovos používajte do teplých kaší alebo čerstvých obilnín, ako aj do placiek alebo polievok. Uvarené je vhodné ako plnohodnotná príloha alebo ako základ na dusené jedlá a rajnice.Recept: Müsli z čerstvých zŕn Ingrediencie: 100 g ovsených vločiek, 150 ml vody, 250 g prírodného jogurtu, 1 jablko, 1 lyžička medu Príprava: Nahé nahrubo pomelieme ovos, zalejeme vodou a prikryjeme aspoň 45 minút.Necháme napučať, najlepšie cez noc. Vmiešame jogurt, nahrubo nastrúhame jablko a premiešame, pridáme med. Nahrubo pomleté alebo vmiešame orechy alebo semienka podľa chuti. Lyžica smotany urobí müsli ešte krémovejším. |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár