Ražná múka Typ 1150 DEMETER 1kg SPIELBERGER
Kód: 156584Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Múky, krupice, pudingy, zmesi, strúhanky a zahusťovadlá |
---|---|
Hmotnosť: | 1.014 kg |
Členstvo v združení: | DEMETER |
Laktóza: | NIE |
Lepok: | ÁNO |
Sója: | NIE |
Vegan: | ÁNO |
Vegetarian: | ÁNO |
Obsah: | 1.0 |
Prísady: | Ražná múka ** |
Energie v [kJ]: | 1353 |
Energie v [kcal]: | 323 |
Tuk [g]: | 1.3 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0.2 |
Sacharidy [g]: | 67.8 |
Z toho cukor [g]: | 1.8 |
Bielkoviny [g]: | 9.0 |
Soľ [g]: | 0.01 |
Ekologické kontrolné č.: | DE-ÖKO-007 (Prüfgesellschaft ökologischer Landbau mbH) |
Raž: | ÁNO |
Kôrovce: | NIE |
Vajcia: | NIE |
Ryby: | NIE |
Arašidy: | NIE |
Mlieko: | NIE |
Orechy: | NIE |
Mandle: | NIE |
Lieskové orechy: | NIE |
Vlašské orechy: | NIE |
Kešu oriešky: | NIE |
Pekanové orechy: | NIE |
Para orechy: | NIE |
Pistácie: | NIE |
Makadamiové orechy: | NIE |
Zeler: | NIE |
Horčica: | NIE |
Sezam: | NIE |
Siričitan: | NIE |
Lupin: | NIE |
Mäkkýše: | NIE |
Krajina pôvodu: | Nemecko |
Skladovanie a použitie: | Skladujte na chladnom a suchom mieste. |
Príprava: | Na pečenie výdatných chlebov alebo do múčnych zmesí pre výdatnú chuť používajte čistú ražnú múku typ 1150 s kváskom Základný recept: miešaný pšeničný a ražný chlieb Suroviny: 600 g pšeničnej múky typ 1050, 400 g ražnej múky typ 1150, 20 g soli, 20 g droždia, 650 ml vlažnej vody, 75 g čerstvého kvásku alebo 15 g suchého Príprava: Oba druhy múky zmiešame so soľou. V troche vlažnej vody rozmiešame droždie, k múke pridáme kvások izbovej teploty a zvyšnú vodu. Vymiešame hladké cesto a prikryté necháme na teplom mieste asi 30 minút. Cesto ešte raz premiesime a podľa potreby pridáme múku. Vytvarujte dva podlhovasté bochníky chleba a nechajte ich na plechu ešte 15-20 minút kysnúť. Pečieme v rúre vyhriatej na 230°C 10 minút, potom teplotu znížime na 200°C a pečieme ďalších 40-45 minút. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár