Semolinové cestoviny SRDIEČKA mrkva a cvikla BIO 300g FRUCHTBAR
Kód: 8492206Podrobný popis
Výhody produktu
- Bez pridanej soli
- BIO kvalita.
- Vhodné i pre vegetariánov.
- Vhodné pro deti od 12. mesiaca.
- Výrobok certifikovaného ekologického poľnohospodárstva.
Zloženie produktu
- Pšeničná krupica 98,7 %, mrkvový prášok 0,8 %, prášok z červenej repy 0,3 %, paradajkový prášok 0,2 %, vitamín B₁. Obsahuje lepok! Môže obsahovať stopy sóje a horčice.
- Výživové hodnoty na 100 g: Energia 1544kJ/364kcal, tuky 1,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny <0,5 g, sacharidy 75 g, z toho cukry 4,3 g, vláknina 3g, bielkoviny 12 g, soľ.
Odporúčané použitie
Potrebné množstvo cestovín vložte do cca 500 ml vriacej vody a varte po dobu 7 – 9 minút. Po uvarení vložte do sitka a nechajte odkvapkať. Než začnete jesť, vždy otestujte teplotu. Postupujte, prosím, presne podľa návodu na prípravu.
Dôležité upozornenia
Skladujte v tme, chlade a suchu. Otvorené balenie vždy dobre uzavrite a chráňte pred vlhkom. Nenechávajte dieťa pri konzumácii bez dozoru. V prípade poškodenia obalu výrobok nekonzumujte. Minimálna trvanlivosť: viď zadnú spodnú časť obalu.
Množstvo v balení
Balenie obsahuje 300 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Lepkové |
---|---|
Hmotnosť: | 0.3 kg |
Prísady: | Pšeničná krupica 98,7 %, mrkvový prášok 0,8 %, prášok z červenej repy 0,3 %, paradajkový prášok 0,2 %, vitamín B₁. Obsahuje lepok! Môže obsahovať stopy sóje a horčice. Výživové hodnoty na 100 g: Energia 1544kJ/364kcal, tuky 1,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny <0,5 g, sacharidy 75 g, z toho cukry 4,3 g, vláknina 3g, bielkoviny 12 g, soľ. |
Príprava: | Potrebné množstvo cestovín vložte do cca 500 ml vriacej vody a varte po dobu 7 – 9 minút. Po uvarení vložte do sitka a nechajte odkvapkať. Než začnete jesť, vždy otestujte teplotu. Postupujte, prosím, presne podľa návodu na prípravu. |
Skladovanie a použitie:: | Skladujte v tme, chlade a suchu. Otvorené balenie vždy dobre uzavrite a chráňte pred vlhkom. Nenechávajte dieťa pri konzumácii bez dozoru |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár