Špaldová múka hladká DEMETER Typ1050 1kg SPIELBERGER
Kód: 156579Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Lepkové múky |
---|---|
Hmotnosť: | 1.014 kg |
Členstvo v združení: | DEMETER |
Laktóza: | NIE |
Lepok: | ÁNO |
Sója: | NIE |
Vegan: | ÁNO |
Vegetarian: | ÁNO |
Obsah: | 1.0 |
Prísady: | ŠPALDOVÁ MÚKA |
Energie v [kJ]: | 1456 |
Energie v [kcal]: | 344 |
Tuk [g]: | 1.8 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0.3 |
Sacharidy [g]: | 67.2 |
Z toho cukor [g]: | 1.4 |
Bielkoviny [g]: | 12.1 |
Soľ [g]: | 0.01 |
Špalda: | ÁNO |
Kôrovce: | NIE |
Vajcia: | NIE |
Ryby: | NIE |
Arašidy: | NIE |
Orechy: | NIE |
Mandle: | NIE |
Lieskové orechy: | NIE |
Vlašské orechy: | NIE |
Kešu oriešky: | NIE |
Pekanové orechy: | NIE |
Para orechy: | NIE |
Pistácie: | NIE |
Makadamiové orechy: | NIE |
Zeler: | NIE |
Horčica: | NIE |
Sezam: | NIE |
Siričitan: | NIE |
Lupin: | NIE |
Mäkkýše: | NIE |
Krajina pôvodu: | Nemecko |
Skladovanie a použitie: | Skladujte na chladnom a suchom mieste. |
Príprava: | Na výdatné pečivo, chlieb a rožky použite špaldovú múku typ 1050. Základný recept: špaldový a ražný miešaný chlieb Suroviny: 600 g špaldovej múky typ 1050, 400 g ražnej múky typ 1150, 20 g soli, 20 g kvásku, 650 ml vlažnej vody , 75 g čerstvého kysnutého cesta alebo 15 g suchého Príprava: Oba druhy múky zmiešame so soľou. V troche vlažnej vody rozmiešame droždie, pridáme k múke s izbovo teplým kváskom a zvyšnou vodou. Vymiesime hladké cesto, prikryjeme a necháme na teplom mieste kysnúť asi 30 minút. Cesto ešte raz premiesime a v prípade potreby pridáme trochu múky. Vytvarujte dva dlhé bochníky chleba a nechajte na plechu kysnúť ďalších 15-20 minút. Pečieme v rúre predhriatej na 230 °C 10 minút, potom teplotu prepneme späť na 200 °C a pečieme ďalších 40-45 minút. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár