Ryžový papier 21 ks BIO 150g ARCHE
Kód: 303725Podrobný popis
Jarné závitky sú najobľúbenejším ázijským finger foodom vôbec - s organickým ryžovým papierom Arche sa pripravuje ľahko a rýchlo. Listy ryžového papiera majú priemer 18 cm a sú ideálne veľkosti pre jemné jedlo na prste. Fantázii sa medze nekladú - vegánske, organické, vegetariánske, bezlepkové, všetko je možné! Typickou náplňou pre ľahkú špecialitu je zelenina, ako je mrkva, biela kapusta, klíčky alebo ryžové rezance, napríklad Arche Bio Bifun. Vyskúšajte rolky studené ako letná roláda alebo rolka šťastia a vyprážané ako jarná roláda. Tradičné sójové alebo ázijské omáčky Arche sú vynikajúcim doplnkom.
Dodatočné parametre
Kategória: | Iné |
---|---|
Hmotnosť: | 0.175 kg |
Laktóza: | NIE |
Lepok: | NIE |
Mliečny proteín: | NIE |
Sója: | NIE |
Vegan: | ÁNO |
Vegetarian: | ÁNO |
Obsah: | 150.0 |
Prísady: | Ryža *, morská soľ |
Energie v [kJ]: | 1443 |
Energie v [kcal]: | 345 |
Tuk [g]: | 0.5 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0.1 |
Sacharidy [g]: | 84.0 |
Z toho cukor [g]: | 0.5 |
Bielkoviny [g]: | 2.7 |
Soľ [g]: | 2.4 |
Pšenica: | NIE |
Pšenica Khorasan: | NIE |
Špalda: | NIE |
Raž: | NIE |
Jačmeň: | NIE |
Ovos: | NIE |
Kôrovce: | NIE |
Vajcia: | NIE |
Ryby: | NIE |
Arašidy: | NIE |
Orechy: | NIE |
Mandle: | NIE |
Lieskové orechy: | NIE |
Vlašské orechy: | NIE |
Kešu oriešky: | NIE |
Pekanové orechy: | NIE |
Para orechy: | NIE |
Pistácie: | NIE |
Makadamiové orechy: | NIE |
Zeler: | NIE |
Horčica: | NIE |
Sezam: | NIE |
Siričitan: | NIE |
Lupin: | NIE |
Mäkkýše: | NIE |
Glutamát: | NIE |
Kuracie mäso: | NIE |
Hovädzie mäso: | NIE |
Bravčové mäso: | NIE |
Vanilín: | NIE |
Škorica: | NIE |
Krajina pôvodu: | Vietnam |
Príprava: | Príprava: Pripravte náplň a okoreňte. Pripravte si hlboký tanier s teplou vodou. Jednotlivé listy ryžového papiera vložte na 30 sekúnd do vody. Na každý list ryžového papiera položte 2 polievkové lyžice plnky, preložte po stranách a pevne zrolujte. Rolky podávame nepražené podľa chuti, orestujeme ich do zlatista na panvici s trochou tuku, orestujeme ich alebo potrieme trochou oleja a upečieme v rúre do chrumkava. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár