Hranolky mrazené DEMETER 600g NATURAL COOL
Kód: 167206Podrobný popis
Unsere Demeter-Bauern sorgen dafür, dass die Kartoffeln in lebendigem, vitalen Boden wachsen können – konsequent nach biodynamischen Prinzipien. Durch eine schonende und werterhaltende Verarbeitung werden die Vitamine, Mineralstoffe und die Vitalqualität der Kartoffelprodukte von Natural Cool bewahrt.
Dodatočné parametre
Kategória: | Hotové výrobky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.607 kg |
Členstvo v združení: | DEMETER |
Laktóza: | NIE |
Lepok: | NIE |
Mliečny proteín: | NIE |
Sója: | NIE |
Vegan: | ÁNO |
Vegetarian: | ÁNO |
Obsah: | 600.0 |
Prísady: | Zemiaky **, slnečnicový olej * |
Energie v [kJ]: | 617 |
Energie v [kcal]: | 147 |
Tuk [g]: | 3.5 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0.4 |
Sacharidy [g]: | 25.0 |
Z toho cukor [g]: | 0.5 |
Vláknina [g]: | 2.5 |
Bielkoviny [g]: | 2.5 |
Soľ [g]: | 0.1 |
Pšenica: | NIE |
Pšenica Khorasan: | NIE |
Špalda: | NIE |
Raž: | NIE |
Jačmeň: | NIE |
Ovos: | NIE |
Kôrovce: | NIE |
Vajcia: | NIE |
Ryby: | NIE |
Arašidy: | NIE |
Orechy: | NIE |
Mandle: | NIE |
Lieskové orechy: | NIE |
Vlašské orechy: | NIE |
Kešu oriešky: | NIE |
Pekanové orechy: | NIE |
Para orechy: | NIE |
Pistácie: | NIE |
Makadamiové orechy: | NIE |
Zeler: | NIE |
Horčica: | NIE |
Sezam: | NIE |
Siričitan: | NIE |
Lupin: | NIE |
Mäkkýše: | NIE |
Fruktóza: | NIE |
Glutamát: | NIE |
Kvasinky: | NIE |
Kuracie mäso: | NIE |
Kakao: | NIE |
Koriander: | NIE |
Kukurica: | NIE |
Hovädzie mäso: | NIE |
Bravčové mäso: | NIE |
Vanilín: | NIE |
Škorica: | NIE |
Krajina pôvodu: | Belgicko |
Skladovanie a použitie: | Skladujte pri -18 ° C. Po rozmrazení znova nezmrazujte. |
Príprava: | „V rúre: Rúru predhrejte na 200 ° C (teplovzdušná: 180 ° C). Hranolčeky položte na horúci plech bez rozmrazovania (najlepšie je použiť papier na pečenie). Zasuňte do stredného roštu a dajte piecť asi 25 minút. Medzi nimi striedajte.V fritéze: tuk zohrejte na 175 ° C. Ešte mrazené hranolky dajte do košíka a smažte ich asi 3–4 minúty do chrumkava.Okoreníme podľa chuti. " |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár