Zeleninové placky s ryžou BIO 250g SOTO
Kód: 160547Podrobný popis
Varené pripravené na konzumáciu. Zohrievame na panvici s trochou tuku, v obalenej panvici bez tuku na strednom ohni cca 4-6 minút z oboch strán, vo vyhriatej rúre na 200 °C cca 10 minút.
Dodatočné parametre
Kategória: | Hotové jedlá |
---|---|
Hmotnosť: | 0.262 kg |
Obsah: | 250.0 |
Prísady: | Celozrnná ryža *, cuketa * (16%), tofu * (16%) (voda, SÓJOVÉ BôBY *, stužovač: Nigari), mrkva * (16%), ŠPALDOVÁ VLÁKNINA múka *, OVSENÉ VLOČKY *, slnečnicové semiačka *, pohánková múka *, klíčky fazule mungo * (2%), slnečnicový olej *, SEZAM *, morská soľ, korenie * |
Energie v [kJ]: | 1060 |
Energie v [kcal]: | 254 |
Tuk [g]: | 15.0 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 2.0 |
Sacharidy [g]: | 21.0 |
Z toho cukor [g]: | 2.1 |
Vláknina [g]: | 3.4 |
Bielkoviny [g]: | 7.2 |
Soľ [g]: | 1.0 |
Pšenica: | NIE |
Pšenica Khorasan: | NIE |
Špalda: | ÁNO |
Raž: | NIE |
Jačmeň: | NIE |
Ovos: | ÁNO |
Kôrovce: | NIE |
Vajcia: | NIE |
Ryby: | NIE |
Arašidy: | NIE |
Orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Mandle: | môže obsahovať stopové množstvo |
Lieskové orechy: | NIE |
Vlašské orechy: | NIE |
Kešu oriešky: | môže obsahovať stopové množstvo |
Pekanové orechy: | NIE |
Para orechy: | NIE |
Pistácie: | NIE |
Makadamiové orechy: | NIE |
Zeler: | NIE |
Horčica: | môže obsahovať stopové množstvo |
Sezam: | ÁNO |
Siričitan: | NIE |
Lupin: | NIE |
Mäkkýše: | NIE |
Fruktóza: | NIE |
Glutamát: | NIE |
Kvasinky: | NIE |
Kuracie mäso: | NIE |
Kakao: | NIE |
Koriander: | NIE |
Kukurica: | NIE |
Hovädzie mäso: | NIE |
Bravčové mäso: | NIE |
Vanilín: | NIE |
Škorica: | NIE |
Krajina pôvodu: | Nemecko |
Skladovanie a použitie: | uchovávajte v chlade pri teplote 2 ° - 7 ° C. Po otvorení dôkladne uzatvorte a spotrebujte čo najskôr. |
Príprava: | Všetky naše výrobky je možné konzumovať teplé aj studené. Zohrievame na panvici s trochou tuku, v obalenej panvici bez tuku na strednom ohni cca 4-6 minút z oboch strán, vo vyhriatej rúre na 200 °C cca 10 minút. |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár