Čokoláda na varenie biela BIO 200g VIVANI
Kód: 233186Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 0.208 kg |
Laktóza: | ÁNO |
Lepok: | môže obsahovať stopové množstvá |
Mliečny proteín: | ÁNO |
Sója: | NIE |
Vegan: | NIE |
Vegetarian: | ÁNO |
Obsah: | 200.0 |
Prísady: | Zloženie: surový trstinový cukor *, kakaové maslo *, celé MLIEKO v prášku *, emulgátor: lecitíny * (slnečnica *), bourbonský vanilkový extrakt *. Kakao: minimálne 30%. Môže obsahovať stopy orechov a lepku. |
Energie v [kJ]: | 2414 |
Energie v [kcal]: | 579 |
Tuk [g]: | 37.9 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 23.8 |
Sacharidy [g]: | 52.0 |
Z toho cukor [g]: | 52.0 |
Bielkoviny [g]: | 7.6 |
Soľ [g]: | 0.28 |
Pšenica: | môže obsahovať stopové množstvo |
Pšenica Khorasan: | NIE |
Špalda: | NIE |
Raž: | NIE |
Jačmeň: | môže obsahovať stopové množstvo |
Ovos: | môže obsahovať stopové množstvo |
Kôrovce: | NIE |
Vajcia: | NIE |
Ryby: | NIE |
Arašidy: | NIE |
Orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Mandle: | môže obsahovať stopové množstvo |
Lieskové orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Vlašské orechy: | NIE |
Kešu oriešky: | NIE |
Pekanové orechy: | NIE |
Para orechy: | NIE |
Pistácie: | môže obsahovať stopové množstvo |
Makadamiové orechy: | NIE |
Zeler: | NIE |
Horčica: | NIE |
Sezam: | NIE |
Siričitan: | NIE |
Lupin: | NIE |
Mäkkýše: | NIE |
Fruktóza: | ÁNO |
Glutamát: | NIE |
Kvasinky: | NIE |
Kuracie mäso: | NIE |
Kakao: | ÁNO |
Koriander: | NIE |
Kukurica: | môže obsahovať stopové množstvo |
Hovädzie mäso: | NIE |
Bravčové mäso: | NIE |
Vanilín: | NIE |
Krajina pôvodu: | Nemecko |
Skladovanie a použitie: | Skladujte na chladnom a suchom mieste! |
Príprava: | Čokoládu je možné optimálne roztopiť iba vo vodnom kúpeli. Postup: Hrniec zohrejeme s vodou. Nadrobno nakrájanú čokoládu / polevu dáme do žiaruvzdornej misy, vložíme do hrnca a necháme rozpustiť. Dôležité: Vlhkosť sa nesmie dostať do škrupiny, inak čokoláda ihneď stuhne. Optimálna teplota topenia je 40 ° C - 45 ° C. Ako správne temperovať čokoládu? Na poťahovanie koláčov a pečiva. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár