Miso jačmenné BIO 200g DANIVAL
Kód: 196311Podrobný popis
Miso polievka patrí neodmysliteľne k japonskej kuchyni. Jej základ tvorí hustá koreniaca pasta zo sójových bôbov, soli a obvykle aj druhom obilia s názvom "miso". Pasta sa vyrába tradičným storočným spôsobom tak, že vybrané sójové bôby sú zaťažené kameňom a fermentujú sa po dobu 3 rokov v cédrových súdkoch.
Japonci si bez miso pasty svoju kuchyňu nevedia predstaviť. Ostatne miso polievkou svoj deň aj začínajú. Vývar s miso pastou srkajú už ako prvé jedlo dňa pri raňajkách. Miso pastu môžete používať ako základ miso polievky, pre zjemnenie jedla, ale vykúzlite z nej aj neobvyklú zálievku na šalát.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácii, ktorý zaisťuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich biokvalitu ocenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Dodatočné parametre
Kategória: | Bujóny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Prísady: | SÓJOVÉ bôby*, JAČMENNÉ krúpy* 41,5 %, jedlá soľ morská, voda, enzým (Aspergillus oryzae). Pasterizované. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva Alergény: LEPOK, SÓJOVÉ bôby |
Energie v [kJ]: | 630 |
Energie v [kcal]: | 151 |
Tuk [g]: | 6,5 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0,8 |
Sacharidy [g]: | 10,8 |
Z toho cukor [g]: | 5,6 |
Vláknina [g]: | 4,7 |
Bielkoviny [g]: | 9,8 |
Soľ [g]: | 8,3 |
Krajina pôvodu: | Francúzsko |
Skladovanie a použitie: | Skladujte v suchu. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 6 mesiacov. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.