Škoricové slimáky BIO 450g BIOVEGAN

Kód: 332698
BEZ LEPKU BEZ MLIEKA VEGAN
Značka: Biovegan
5,89 € / ks 1,31 € / 100 g
Máme skladom
Pri všetkých našich zmesiach na pečenie sa spoliehame výlučne na vybrané ingrediencie, ktoré do vášho domova prinesú autentickosť a čistotu prírody. Prirodzene vegánske, prirodzene organické a prirodzene chutné!

Podrobný popis

Popis produktu nie je dostupný

Dodatočné parametre

Kategória: Bezlepkové zmesi
Hmotnosť: 0.512 kg
Laktóza: NIE
Lepok: NIE
Ostatné obilniny obsahujúce lepok: NIE
Sója: NIE
Vegan: ÁNO
Vegetarian: ÁNO
Obsah: 450.0
Prísady: Múčna zmes: kukuričný škrob*, ryžová múka*, celozrnná ryžová múka*, surový trstinový cukor*, tapiokový škrob*, celozrnná múka z prosa*, ľanový proteín*, soľ, psyllium šupka*, zahusťovadlo: xantánová guma
Energie v [kJ]: 1336
Energie v [kcal]: 318
Tuk [g]: 10.8
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 5.2
Sacharidy [g]: 51.0
Z toho cukor [g]: 13.0
Vláknina [g]: 2.5
Bielkoviny [g]: 2.6
Soľ [g]: 0.86
Ekologické kontrolné č.: DE-ÖKO-006 (ABCERT AG)
Pšenica: NIE
Pšenica Khorasan: NIE
Špalda: NIE
Raž: NIE
Jačmeň: NIE
Ovos: NIE
Kôrovce: NIE
Vajcia: NIE
Ryby: NIE
Arašidy: NIE
Mlieko: NIE
Orechy: NIE
Mandle: NIE
Lieskové orechy: NIE
Vlašské orechy: NIE
Kešu oriešky: NIE
Pekanové orechy: NIE
Para orechy: NIE
Pistácie: NIE
Makadamiové orechy: NIE
Zeler: NIE
Horčica: môže obsahovať stopové množstvo
Sezam: NIE
Siričitan: NIE
Lupin: NIE
Mäkkýše: NIE
Kukurica: ÁNO
Škorica: ÁNO
Krajina pôvodu: Nemecko
Príprava: Potrebujeme: 90 g mäkkého masla/vegánskeho margarínu, 7g Biovegan majstrovské pekárske droždie, 250 ml vlažnej vody, Príprava: Do misky pridajte zmes múky a droždie a premiešajte. Potom pridajte 50 g mäkkého masla a vodu.Všetko miešajte cca.3 minúty mixérom s hnetacím hákom. Cesto necháme 30 min. odpočívať prikryté vlhkou utierkou. Cesto vytvarujeme do trojuholníka (cca 30x40cm). Teraz cesto namažte zvyšnými 40 g masla, ponechajte rámček 3 cm, aby ste ho pred vaľkaním pokryli vodou. Maslom vymastené cesto rovnomerne posypte zmesou škorice a cukru, potom cesto opatrne zrolujte, začnite od dlhšej strany. Vyvaľkané cesto nakrájajte na 2-3 cm plátky a škoricové valčeky položte na plech vystlaný papierom na pečenie. Nechajte odpočívať 30 minút. Predhrejte rúru na 180°C cirkulácia vzduchu/200°C horný spodný ohrev a do rúry vložte misku s vodou. Pečte asi 13 minút.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz