Zmes na žemle BIO 500g BAUCKHOF
Kód: 324121Podrobný popis
Bauckhof je jednou z najstarších fariem Demeter v Nemecku, čo z nás robí skutočných priekopníkov ako výrobcu prírodných potravín. Naša vášeň: vyrábať lahodné, zdravé Demeter a organické potraviny podľa tradície srdcom, rukou a mysľou.
Dodatočné parametre
Kategória: | Bezlepkové zmesi na koláče |
---|---|
Hmotnosť: | 0.507 kg |
Laktóza: | NIE |
Lepok: | NIE |
Mliečny proteín: | NIE |
Ostatné obilniny obsahujúce lepok: | NIE |
Sója: | môže obsahovať stopové množstvo |
Vegan: | ÁNO |
Vegetarian: | ÁNO |
Obsah: | 500.0 |
Prísady: | ovsená múka* bezlepková 27%, kukuričný škrob*, celozrnná múka z prosa*, ryžová múka*, quinoa prášok z kvásku* (quinoa múka*, ryžová múka*), tapiokový škrob*, zahusťovadlo: xantánová guma, morská soľ, prášok do pečiva (kypriace činidlo: hydrogénuhličitan sodný, okysľujúci prostriedok: vínan monodraselný, kukuričný škrob*), mletá šupka psyllia* |
Energie v [kJ]: | 1472 |
Energie v [kcal]: | 348 |
Tuk [g]: | 2.4 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0.5 |
Sacharidy [g]: | 73.0 |
Z toho cukor [g]: | 0.6 |
Vláknina [g]: | 4.2 |
Bielkoviny [g]: | 6.6 |
Soľ [g]: | 2.1 |
Ekologické kontrolné č.: | DE-ÖKO-007 (Prüfgesellschaft ökologischer Landbau mbH) |
Pšenica: | NIE |
Pšenica Khorasan: | NIE |
Špalda: | NIE |
Raž: | NIE |
Jačmeň: | NIE |
Ovos: | ÁNO |
Kôrovce: | NIE |
Vajcia: | NIE |
Ryby: | NIE |
Arašidy: | NIE |
Mlieko: | NIE |
Orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Mandle: | môže obsahovať stopové množstvo |
Lieskové orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Vlašské orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Kešu oriešky: | môže obsahovať stopové množstvo |
Pekanové orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Para orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Pistácie: | môže obsahovať stopové množstvo |
Makadamiové orechy: | môže obsahovať stopové množstvo |
Zeler: | NIE |
Horčica: | NIE |
Sezam: | môže obsahovať stopové množstvo |
Siričitan: | NIE |
Lupin: | NIE |
Mäkkýše: | NIE |
Glutamát: | NIE |
Kvasinky: | NIE |
Kuracie mäso: | NIE |
Kakao: | NIE |
Koriander: | NIE |
Kukurica: | ÁNO |
Hovädzie mäso: | NIE |
Bravčové mäso: | NIE |
Vanilín: | NIE |
Škorica: | NIE |
Krajina pôvodu: | Nemecko |
Skladovanie a použitie: | Skladujte v chlade a suchu. |
Príprava: | Príprava na 10 ovsených žemlí: ingrediencie: 500 g chlebovej zmesi, 400 ml vody, 2 lyžice svetlého octu (jablčného alebo bieleho vínneho octu), 2 lyžice neutrálneho oleja Príprava: 1. Rúru predhrejte na horný a spodný ohrev 220°C. 2. ručným mixérom (hákom na cesto) alebo lyžicou krátko zmiešame žemľovkovú zmes s vodou, olejom a octom. 3. Z cesta navlhčenými rukami vyformujeme valček a rozdelíme na 10 rovnakých kúskov. 4. kúsky cesta mierne zaoblíme mokrými rukami. vaľkajte do požadovanej veľkosti. 5. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Potom zatlačte asi na šírku palca, aby v rúre dobre narástli. 6. žemle (bez času kysnutia) vložíme do predhriatej rúry na stredne vysoký stupeň. 7. Po cca 35min. vyberte žemle z rúry. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár