Zmes na medovníky BIO 350g BETTR
Kód: 782547Podrobný popis
Vychutnajte si lákavú kombináciu medzi karamelovým odtieňom kokosového cukru a aromatickým korením, vďaka ktorému sušienky chutia jednoducho magicky!
Pripravte si ich v niekoľkých jednoduchých krokoch – do zmesi pridajte vodu, mlieko alebo zeleninový nápoj podľa vlastného výberu a tuk, vytvarujte koláčiky a pečte. Najlepším vianočným darčekom pre vás je šťastie vašich blízkych – urobte im radosť domácimi bezlepkovými koláčikmi!
Príprava:
1. Rúru predhrejte na 185°C (165°C pre teplovzdušnú rúru). Pripravte si plech s papierom na pečenie.
2. Nalejte zmes na sušienky do misky a pridajte 55 ml oleja alebo rozpusteného masla a 105 ml vody, mlieka alebo zeleninového nápoja.
3. Miešame, kým sa nevytvorí cesto. Cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 5 mm a vykrajujeme požadované tvary.
4. Pečieme pri teplote 185°C (165°C pre teplovzdušnú rúru) 10-12 minút.
Zloženie: kokosový cukor*, ryžová múka*, manioková múka*, bezlepková ovsená múka*, chia proteín*, ceylonská škorica v prášku*, prášok do pečiva* (kukuričný škrob*, regulátor kyslosti: vínny kameň, plnidlo: hydrogénuhličitan sodný), zázvorový prášok* (0,6%), bourbonská vanilka*, kardamónový prášok*, soľ, klinčekový prášok*.
*z ekologického poľnohospodárstva
Môže obsahovať stopy arašidov, stromových orechov a sezamových semienok.
Ekologická certifikácia produktu BG–BIO–22
Dodatočné parametre
Kategória: | Bezlepkové zmesi na koláče |
---|---|
Hmotnosť: | 0.35 kg |
Obsah: | 350 |
Energie v [kJ]: | 1556 |
Energie v [kcal]: | 368 |
Tuk [g]: | 2,0 |
Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: | 0,4 |
Sacharidy [g]: | 78 |
Z toho cukor [g]: | 38 |
Vláknina [g]: | 6,1 |
Bielkoviny [g]: | 6,8 |
Soľ [g]: | 0,43 |
Skladovanie a použitie: | Skladujte v suchu a chlade. krajina pôvodu Nemecko. Dátum spotreby uvedený na zadnej strane obalu. Zmiešajte 500 g zmesi na pečenie s 210 g masla alebo 170 g kuchynského oleja a 3 vajíčkami. Potom vmiešame 200 g nastrúhanej mrkvy. Zmes vylejeme do tortovej formy a pečieme pri 180°C 45-50 minút. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.