Mandľová múka 200g NATURAL JIHLAVA
Kód: 43660Podrobný popis
Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, do tort a cukroviniek, do krémov, dezertov, môžeme z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán, makróny.
Múka je vhodná na sladké pečenie a cukrársku výrobu, rovnako tak s ňou možno nahradiť čiastočne bežnú múku.
Mandľová múka sa vyrába z najemno rozomletých mandlí. Môžete ju nahradiť časť klasickej múky alebo použiť iba múku mandľovú.
Pokrmy tak trochu ozdravíte, odľahčíte a dodáte im vyššiu výživnú hodnotu.
Zloženie
mletá múka z lúpaných MANDLÍ
Nutričné hodnoty
Energetická hodnota 2508kJ/607kcal
Tuky 53,01g
z toho nasýtené mastné kyseliny 5,08g
Sacharidy 3,90 g
z toho cukry 3,50g
Vláknina
Bielkoviny 22,34g
Soľ 0,027g
Dodatočné parametre
Kategória: | Bezlepkové múky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.2 kg |
Laktóza: | NIE |
Lepok: | NIE |
Mliečny proteín: | NIE |
Sója: | môže obsahovať stopové množstvo |
Vegan: | ÁNO |
Vegetarian: | ÁNO |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár